La Contra Advocats (Mataró) celebra el seu desè aniversari

 

AQUEST ANY ESTEM DE CELEBRACIÓ! El mes de setembre, La Contra Advocats (Mataró) celebra el seu desè aniversari.

En aquests deu anys han passat moltes coses que han alterat l´ordre jurídic, econòmic, social i polític d´una manera que ningú podia haver previst i podem afirmar amb satisfacció que ens hem adaptat i superat totes aquestes adversitats. Per això volem celebrar aquests deu anys!, perquè tenim motius per estar contents de la feina feta i  perquè ens encoratja la il.lusió de la que queda per fer.

Durant aquests deu anys, el despatx ha crescut, de forma que cada dia són més les persones que ens fan confiança. A més La Contra Advocats ha consolidat una important xarxa de professionals col·laboradors/es (Procuradors/es, Arquitectes, Notaris/es, etc) que ens permet oferir un servei integral i de qualitat als nostres clients/es. De la mateixa manera, hem establert importants vincles de col·laboració amb entitats de Mataró pro persones amb discapacitat intel·lectual que ens permet treballar per impulsar la integració social i la defensa dels drets i llibertats de les persones amb discapacitat.

En el futur, seguirem treballant com sabem fer, de forma responsable, per seguir oferint un servei jurídic de qualitat i millorar cada dia.

I tot aixó ho podem fer gràcies als nostres clients/es, col.laboradors/es i amics/gues que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Aquests són alguns dels nostres companys de viatge, us volem donar les gràcies a cadascú/na de vosaltres i desitgem seguir junts per molts anys més:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comentaris fins ara

MaitePublicat al5:56 pm - gen. 8, 2018

Felicitats. Sempre amb una atenció i tracte excel.lent.

Montserrat ClapésPublicat al6:31 pm - gen. 8, 2018

Moltes gràcies Maite pel teu comentari. Molt amable.

Josep Maria R.Publicat al7:50 pm - gen. 11, 2018

Per l’esforç, per la perseverància i per la bona atenció: Moltes Felicitats pels 10 anys i espero que en siguin molts més.

Toni M. DiazPublicat al4:04 pm - març 6, 2018

Per molts anys amb aquest bon servei que feu.

Montserrat ClapésPublicat al4:16 pm - març 6, 2018

Moltes gràcies Toni. La teva opinió és molt gratificant.

Deixeu una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.