Telf : 93 798 82 27

 

AQUEST ANY ESTEM DE CELEBRACIÓ! El mes de setembre, La Contra Advocats (Mataró) celebra el seu desè aniversari.

En aquests deu anys han passat moltes coses que han alterat l´ordre jurídic, econòmic, social i polític d´una manera que ningú podia haver previst i podem afirmar amb satisfacció que ens hem adaptat i superat totes aquestes adversitats. Per això volem celebrar aquests deu anys!, perquè tenim motius per estar contents de la feina feta i  perquè ens encoratja la il.lusió de la que queda per fer.

Durant aquests deu anys, el despatx ha crescut, de forma que cada dia són més les persones que ens fan confiança. A més La Contra Advocats ha consolidat una important xarxa de professionals col·laboradors/es (Procuradors/es, Arquitectes, Notaris/es, etc) que ens permet oferir un servei integral i de qualitat als nostres clients/es. De la mateixa manera, hem establert importants vincles de col·laboració amb entitats de Mataró pro persones amb discapacitat intel·lectual que ens permet treballar per impulsar la integració social i la defensa dels drets i llibertats de les persones amb discapacitat.

En el futur, seguirem treballant com sabem fer, de forma responsable, per seguir oferint un servei jurídic de qualitat i millorar cada dia.

I tot aixó ho podem fer gràcies als nostres clients/es, col.laboradors/es i amics/gues que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Aquests són alguns dels nostres companys de viatge, us volem donar les gràcies a cadascú/na de vosaltres i desitgem seguir junts per molts anys més:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

  1. Per l’esforç, per la perseverància i per la bona atenció: Moltes Felicitats pels 10 anys i espero que en siguin molts més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada