La Contra Advocats (Mataró)

El despatx La Contra Advocats neix a Mataró l´any 2008 amb uns valors i principis fonamentals molt clars que fem valer cada dia. La nostra personalitat pròpia en l´exercici de l´advocacia ens ha merescut que cada dia siguin més les persones que ens fan confiança.

Els nostres valors i principis fonamentals són:

✓ Transparència i seguretat en el preu:

En cada assumpte entreguem al client un pressupost escrit que contempla tots els costos econòmics, oferint així la màxima transparència des del primer moment.

✓ Informació contínua sobre l´estat del seu cas:

Apostem perquè el client tingui una comprensió total de les gestions que es fan sobre el seu tema en tot moment, per això donem informació contínua, clara i entenedora sobre l´estat del seu cas.

✓ Estudi transversals dels temes:

Això vol dir que analitzem tots els aspectes de l´assumpte. Per exemple: en un divorci potser haurem de tenir en compte el testament o, si es fa una operació com ara una venda de l´habitatge, caldrà fer un estudi del cost fiscal d´aquesta operació.

✓ Ús de tecnologies:

Apostem per l´ús de tecnologies per agilitzar el treball i la comunicació amb el client amb les màximes mesures de seguretat (firmes digitals, videoconferències, aplicacions de missatgeria instantània, judicis online).

✓ Preparació especial del desenvolupament del judici:

En el cas d´acudir a judici, assessorem al client de forma especial sobre com es desenvolupa l´acte del judici amb l´objectiu d´afrontar-lo amb la màxima seguretat ja que es tracta d´un moment transcendental.

Col·laboració amb diferents professionals:

Durant anys hem mantingut una estreta col·laboració amb altres tècnics professionals com ara, Procuradors, Notaris, Arquitectes, Perits Judicials, enginyers, etc que són de la nostra confiança i que ens ajuden a oferir un servei integral.

També col·laborem amb altres despatxos d´advocats de l´estat espanyol.

✓ Intentem una solució amistosa dels assumptes:

En tots els temes realitzem una acurada negociació. Només quan ha estat impossible arribar a un acord, iniciarem les actuacions judicials.

✓ Experiència i joventut:

El nostre equip suma el bagatge que donen vint anys en l´exercici de l´advocacia amb l´energia i entusiasme de les noves generacions combinant així el saber fer tradicional amb el dinamisme i la innovació més moderna.

✓ Compromís social:

Col·laborem amb diferents entitats amb finalitat social especialment en l´àmbit de la integració social i la defensa dels drets i llibertats de les persones amb discapacitat. amb diferents entitats amb finalitat social.

Fundadora i Directiva de La Contra Advocats

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Postgrau Nul·litat, separació i divorci de la Universitat de Barcelona.

Advocada en exercici des de l´any 2001.Especialitzada en Dret Matrimonial, Dret de Família, Dret de Successions i en Dret Processal.

Ha participat com a ponent en diverses conferències sobre procediment judicial de capacitat de les persones (incapacitacions), provisió de mesures de suport i planificació successòria de les persones amb discapacitat.

Advocada de l’Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona.

Advocada de l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró