Telf : 93 798 82 27

la contra advocats mataró presentació

Us presentem La Contra Advocats, un despatx d´advocats que neix a Mataró l´any 2008 i que des d´aleshores ha aconseguit la confiança dels seus clients amb una personalitat pròpia en l´exercici de l´advocacia.

Les nostres senyals d´identitat són:

✓ Transparència i seguretat en el preu:

En cada assumpte entreguem al client un pressupost escrit que contempla tots els costos econòmics, oferint així la màxima transparència des del primer moment.

✓ Informació contínua sobre l´estat del seu cas:

Apostem per a que el client tingui una comprensió total de les gestions que es fan sobre el seu tema en tot moment,per això donem informació contínua, clara i entenedora sobre l´estat del seu cas.

✓ Estudi transversals dels temes:

Això vol dir que analitzem tots els aspectes de l´assumpte. Per exemple: en un divorci potser haurem de tenir en compte el testament o, si es fa una operació com ara una venta de la vivenda, caldrà fer un estudi del cost fiscal d´aquesta operació.

✓ Ús de tecnologies:

Apostem per l´ús de tecnologies per agilitzar el treball i la comunicació amb el client amb les màximes mesures de seguretat (firmes digitals, videoconferències, aplicacions de missatgeria instantànea, judicis online).

✓ Preparació especial del desenvolupament del judici:

En el cas d´acudir a judici, assessorem al client de forma especial sobre com es desenvolupa l´acte del judici amb l´objectiu d´afrontar-lo amb la màxima seguretat ja que es tracta d´un moment transcendental.

Col·laboració amb diferents professionals:

Durant anys hem mantingut una estreta col.laboració amb altres tècnics professionals com ara,Procuradors, Notaris, Arquitectes, Perits Judicials, enginyers, etc que són de la nostra confiança i que ens ajuden a oferir un servei integral.

També col.laborem amb altres despatxos d´advocats de l´estat espanyol.

✓ Intentem una solució amistosa dels assumptes:

En tots els temes realitzem una acurada negociació.Només quan ha estat impossible arribar a un acord, iniciarem les actuacions judicials.

✓ Compromís social:

Col.laborem amb diferents entitats amb finalitat social.