Telf : 93 798 82 27

Sens dubte aquest any la Campanya de la Renda ve marcada per la situació de  pandèmia. I això implica tenir en compte alguns conceptes com per exemple, si s´ha estat en Expedient de Regulació Temporal d´Ocupació (ERTO) durant l´any passat.

QUI ESTÀ OBLIGAT A PRESENTAR LA DECLARACIÓ DE LA RENDA?

  • Un únic pagador: si els ingressos anuals superen els 22.000 euros.
  • Dos o més pagadors: si els ingressos anuals superen els 14.000 euros i sempre que la suma de la resta de pagadors sia superior a 1.500 euros.

NOVETATS

  • Afectats per ERTO: Aquelles persones que s´hagin vist afectades per un ERTO, i per tant han cobrat del SEPE, es considera un pagador diferent a la pròpia empresa, per tant, vindran obligats a presentar la declaració de la renda si la quantia rebuda supera els 1.500 euros. 
  • Canvi de trams: s´afegeix un nou tram de gravamen estatal sobre la renda general per a la base liquidable que excedeixi dels 300.000 euros, aplicant-se un tipus del 24,5%.
  • Ingrés Mínim Vital: les persones perceptores d´aquesta prestació han de fer la declaració de la renda amb independència de l´import dels seus ingressos.
  •  Prestació extraordinària per cessament d´activitat dels autònoms: també es considera com rendiment del treball, el que implica que ha de ser declarada.

DOCUMENTACIÓ necessària per a poder fer la teva declaració: Com cada any, els professionals de La Contra estan a la teva disposició per a tramitar la teva declaració de la renda amb les màximes garanties. Ens pots fer arribar la teva documentació de forma presencial o per email:

  icon-check DNI

  icon-check Certificats de rendiments del treball

  icon-check Certificats bancaris

   icon-check Ibi (si es tenen propietats)

  icon-check Ingressos i despeses de lloguers si són arrendadors

  icon-check Número de compte bancari on domiciliar el resultat de la declaració

  icon-check Declaració de la Renda 2019

 icon-check Altre documentació que es consideri

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través dels següents mitjans:

Telf: 93 798 82 27

info@lacontra.cat

Envian´s un missatge i ens posarem en contacte amb tu

Servei:

Visita’ns: Ronda Francesc Macià, 20 (08302) Mataró

El bufet d´advocats té una ubicació estratègica, situat al costat dels Jutjats i de la zona comercial de Mataró.

Zona d´estacionament taronja a l´entorn del bufet ( gratuït màxim 1h 30 min de dilluns a dissabtes feiners de 9 a 14 h i de 16 a 20 h amb indicador horari).

També ens pots seguir a:

Segueix-nos Segueix-nos